Konfirmationsfoto Viborg

Konfirmationsbilleder Viborg: 10 års erfaring | Høj kvalitet til gode priser‎

Til konfirmationen skal der selvfølgelig tages billeder. Kreativ fotograf til flotte konfirmationsbilleder Vil du have flotte konfirmationsbilleder fra din søn eller datters konfirmation? De unge konfirmander går naturligvis op i, hvordan de ser ud på deres store dag. De har nøje udvalgt tøjet og dagen for dem er noget helt særligt. Vi har altid masser af gode idéer til konfirmationsbilleder i naturen og fotostudiet.

Kontakt
konfirmationsfoto
konfirmand Kolding
Konfirmation er en kirkelig handling
Konfirmationsfotograf - Få taget gode billeder til konfirmationen.
Konfirmationsfoto i byger og sol. Konfirmationen er speciel.
konfirmandbilleder
Hvad er konfirmation?
Konfirmationsbilleder tager vi udendørs eller indendørs i vort atelier
Konfirmationsfotograf - Tips til hvad og hvordan du arranger
Billeder af konfirmandbilleder
Som konfirmand gentager du dåbens ja med dit ja til den kristne tro og bliver velsignet
Efter konfirmationen tager vi billeder af konfirmanden udenfor kirken
Konfirmationsfotografering af fotograf Kolding
Flere billeder af konfirmandbilleder
konfirmationsfoto
Et konfirmationsfoto er et vigtigt minde for livet der viser det tidspunkt i ens liv hvor i traditionel forstand overgår fra voksen til barn.
Få taget et konfirmationsfoto som et godt minde
Få lavet flotte konfirmations foto af konfirmanden kolding
foto til konfirmand Kolding
konfirmand foto i Kolding
Billeder af dig til din konfirmation, måske med søskende, forældre, bedsteforældre, hesten?
konfirmand 1
konfirmation konfirmand Kolding
Priser på konfirmationsfotos  Kolding
konfirmation fotograf
konfirmation Kolding
Få taget et dejligt foto af konfirmanden - udendørs ved kirken eller indendørs
konfirmand 4
konfirmation i byen Kolding

Fotograf til konfirmation og konfirmandportrætter

Leder du efter en god konfirmations fotograf, der kan forevige din konfirmand? Skal jeres pige eller dreng konfirmeres? Sørg for at sikre jeres minder og få Lavet nogle flotte og personlige billeder fra Konfirmationen! Jeres barns konfirmationen er for de fleste forældre og selvfølgelig også for konfirmanden selv en kæmpe milepæl i livet. Det er den store dag hvor jeres barn, træder ind i de voksnes rækker og i ønsker derfor at alt gerne skal klappe. Lad derfor en professionel konfirmand fotograf forevige stemningen fra dagen med nogle personlige og unikke konfirmationsbilleder.

konfirmation fotograf

Det går stærkt og lige med et snuptag, så er børnene ikke længere de små puds på værelset mere. De skal pludselig konfirmeres eller nonfirmeres. Det er selvfølgelig en stor dag for både den unge konfirmand men også hele familien. De er jo her vi mener i bør booke en professionel fotograf og få lavet et flot portræt af konfirmanden inden dette minde også forsvinder mellem alt det andet i mobiltelefonen. I kan sælge at få lavet de mere opstillede og traditionelle portrætter i fotostudiet eller i kan bede mig komme ud “on location” på et fedt sted og lave nogle spændende utraditionelle konfirmationsbilleder.
Bliv en fantastisk børnefotograf

Søger du en professionel konfirmations fotograf?

Søger du en professionel konfirmations fotograf? – Så skulle du tage og ringe til os og få en god pris. Konfirmations portrætter i studiet eller on location i Viborg og omegn. Vi leverer flotte og unikke billeder, af den store dag. En konfirmation er en glad dag, men også en højtidelig og mindeværdig dag. Konfirmationen er den største begivenhed i livet næstefter et bryllup, derfor er det mit ansvar som konfirmationsfotograf i Viborg og resten af Jylland. Book os som fotograf til jeres barns konfirmation, så sikrer vi smukke minder. Overvejer i at booke en professionel fotograf til at forevige konfirmandens store dag i sin konfirmationskjole eller konfirmand tøj, så book i god tid. Vi har travlt!

Lad os lave nogle seje konfirmationsfoto

De unge mennesker idag er mere end beviste omkring sig selv og deres “look”. De har sikkert en personlig instagram profil med et hav af selfies af dem selv. De ved udemærket hvad et godt billede er. Derfor synes vi også det er sjovt at lave nogle seje konfirmationsfoto sammen med konfirmanden på deres store dag. Både ved kirken, i nauren, ved vandet, på en rå lokation, som en havn eller en væg med grafitti. Det handler om minder og dem kan man ikke få nok af. Vi har mange års erfaring med utradtionelle konfirmationsportrætter og fotografering af konfirmander i Viborg. 

Fotografen Viborg

Kontakt fotografen

indhold