Babyfotografering i Viborg

Har du lige født og vil du gerne forevige dit barns første uger, så handler det om at kontakte os og aftale nogle spændende babyfoto shoots, så vi fanger jeres barns første måneder. Babyfotografen i Viborg, få lavet jeres børnebilleder hvor og hvornår i ønsker det. Vi kommer gerne til jer.

baby_foto_Viborg

Baby fotografen

At være babyfotograf kræver erfaring, som fotograf. Der opstår hele tiden små spontane øjeblikke hvor babyen hygger sig og smiler og laver sjove sjove ansigter, og føler sig hjemme. Der skal man som babyfotograf stå klar med kameraet og fange de dejlige naturlige øjeblikke hvor barnet har det godt.

Læs mere om fotografen i Viborg.

baby_fotografbaby_fotos

De små – men store minder

Babyfotos er noget man får lavet fordi man vil følge sit barns udvikling fra helt lille til teenager. Og alle, der har børn, ved at babyer vokser hurtigt, og inden længe er de voksne.

Og med de rigtige billeder der fortæller barnets historie, er jeres minder sikret. De små men store minder må ikke gå tabte.

fotograf-til-børnfotograf-børn

Babyer er spontane og sjove væsner

Babyer er små søde og sjove samt spontane væsner, der gør hvad de vil, når de vil. Og fanger du babyen på en god dag, får du som babyfotograf, nogle helt fantastiske minder.

Vi elsker at lave søde og spontane babybilleder hos os i Viborg midtby via vores mobile fotostudie, vi kommer hjem til jer og fotografere de små guldklumper.

fotograf-baby-viborg fotograf-viborg-baby

indhold