Bryllup Viborg

Skal i holde bryllup Viborg, så skal i med garanti også bruge en dygtig kompetent bryllupsfotograf. Vi har fotograferet mange bryllupper i Viborgog kender til en masse af de gode og spændende lokationer hvor man kan lave de mere kreative og spændende bryllupsbilleder.

Klik og Se vores bryllupsgalleri her.

Bryllupsfotografering med kant

Bryllupsfotografering med kant er den slags bryllupsfotos vi gerne vil lave. Hos os vil vi gerne lave et spændende mix mellem de klassiske bryllupsbilleder og de moderne og fotojournalistiske bryllupsbilleder. Vi kører i hele Danmark, så vi kommer selvfølgelig også i Viborg.

Feststeder i Viborg

Der findes mange hyggelige feststeder i Viborg. Vi har fotograferet ved mange bryllupper i Viborg og har derfor også set mange forskellige og hyggelige steder i byen. Nogle af stederne vi kan nævne er:

Kongensbro Kro – Nær Silkeborg, Randers, Viborg og Århus tilbyder Kongensbro Kro de bedste rammer og lokaler til alle fester, bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, receptioner eller andre festlige lejligheder. Og vort køkken står klar med et omfattende festmenu udvalg. Vores kro i Midtjylland kan benyttes til enhver højtidelighed.

Lille Restrup – Smukt, nostalgisk og eventyrligt exclusive venue. Uforglemmelige minder i fantastiske rammer. Hyggelig stemning, god service og flot natur.

 

Læs mere om bryllupsfotografering i Viborg her.

indhold