Hvorfor ikke få lavet en flot og romantisk billedserie af dig og din søde kæreste?

Hvorfor ikke få lavet en flot og romantisk billedserie af dig og din søde kæreste. Gør det nu, og gør det ofte, så I med kæreste billeder husker de forskellige perioder i Jeres skønne forhold. Overvejer i en kærestefotoserie fotografering, så ring til Viborg fotografi.

fotografering-i-naturen

En romantisk oplevelse

Der sker noget med Jer, når I kommer til at stå foran kameraet, og skal være kærester. Ikke kun for hinanden, som I plejer, men nu også foran kameraet. I kommer til at opleve, at I bliver mere romantiske for en stund.

kæreste-fotograf

I skal ikke koncentrere Jer om andet end at være der for hinanden, hygge og nyde hinanden, mens fotografen laver billeder af Jer.

fotografering_kærester

Hvor skal kæreste billederne tages?

Fotografierne kan tages mange forskellige steder, men vi vil altid komme med en mening til, hvor billederne skal tages. Det må naturligvis gerne være omgivelser, som I har relation til. Det kan være i nærheden af, hvor I mødtes, eller hvor I var på date, på en strand, i skoven eller lignende.

kærestepar_foto

 En dejlig oplevelse

Fotografering af kæreste billeder er en dejlig oplevelse for Jer, hvor I gen-oplever romantikken og ikke skal spekulere på andet end bare at være tilstede for hinanden. Et friskt pust i hverdagen.

par-fotografering

indhold