Tid til et nyt job? Vi laver professionelle velligende portrætfotos til CV i Viborg. Når du skal sende et privat billede med en ansøgning, et CV eller lignende, så bør dette billede være helt uden baggrund. Når du får taget den type billeder hos en professionel fotograf, så kan det klares ved at bruge et lærred i baggrunden. Det kan enten være et sort, hvidt eller tonet ensfarvet lærred.

Se flere billeder fra samme kategori 

Portrætfotos til CV

fokus på portrættet – Portrætfotos til CV

Den rolige baggrund er med til, at der kun er fokus på portrættet. Det skal være rent for omgivelser, og udstrålingen fra personen skal helst være neutral til let smilende. Det venlige og sympatiske er de egenskaber, der skal være fremherskende. Desuden må der gerne være en udstråling, der matcher dit erhverv. Den kan understreges med en påklædning, der er passende hertil.

Er der for eksempel tale om en jobansøgning eller en kontakt på LinkedIn, så bruger modtageren ofte ikke mange sekunder på at vurdere ud fra portrætfotoet, om vedkommende skal i den ene eller den anden bunke af ansøgere i Viborg.

Det personlige portrætfoto er populært

Portrætfotografering

Vil du gerne have, at din ansøgning ryger direkte i den gode bunke

Vil du gerne have, at din ansøgning ryger direkte i den gode bunke, så kan du hjælpe dig selv ved at få taget en række portrætbilleder hos den professionelle fotograf. Her vil der være god tid til, at du kan finde dig til rette og anlægge den helt rette udstråling. Den får du naturligvis hjælp til af fotografen i Viborg. Sammen får i drejet de portrætbilleder, så de signalerer seriøsitet, lune og personlighed.

Portrætfotos til CV
Portrætfotos til CV

Der vil blive taget nogle prøvebilleder, indtil den rette påklædning, baggrund afstand og så videre sidder lige i skabet. Der kan både laves billeder i farve og i sort/hvid, og der kan ændres på baggrundslærredet og på nærheden. Et portrætbillede ændrer udtryk afhængigt af, om det er et nærbillede, et billede i halvtotal eller i total. Få skudt en blandet serie, og udvælg de mest rammende portrætbilleder. 

indhold